Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

BASIL EBike Motor Cover Elektromos Kerékpár Motor Esővédő

Ár:
13.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 23.
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Védje elektromos kerékpárjának sérülékeny középső motorját a Basil Mid Motor Cover Universal védőburkolattal! A borító nagyon könnyen felszerelhető és univerzálisan alkalmazható.
Biztosítsa a kerékpár értékes motorjának optimális védelmét! A Basil Mid Motor Cover univerzális fedél védi a központi motort a hidegtől, csapadékvíztől, az ütésektől és az e-kerékpár szállításakor bekövetkező sérülésektől. Ez a kiváló minőségű borító 4,5 mm vastag neoprénből készül, fekete és lime színvilágban. A neoprén motorkerékpár burkolat nedvességtaszító tulajdonságai ideálisak a fröccsenő eső, szennyeződés és sár ellen. A fekete védőburkolat könnyen felszerelhető. Ennek a burkolatnak az az előnye, hogy kerékpárjának pedáljai elérhetőek maradnak. Például, amikor a kerékpárt a kerékpártartóra helyezi, megváltoztathatja a pedálok helyzetét, és mindezt úgy, hogy már rögzítette a fedelet a kerékpár közepe körül - nagyon hasznos!

FIGYELEM!!! Mindenképpen távolítsa el a kerékpárról, mielőtt azt használatba veszi! Csak a szállítás / tárolás időtartamára rögzítse fel a kerékpárra!

Jellemzők:
- Óvja kerékpárja értékes motorját a Basil Mid Motor Cover Universal fedéllel.
- Ez a burkolat univerzálisan alkalmazható a különböző e-kerékpárok motorjainál.
- A Basil Mid Motor Cover univerzális védőburkolat 4,5 mm vastag szilárd neoprénből készül.

Menny.:db