Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Bike Safe

Bike Safe

 

BikeSafe – lopás elleni biztonság

Legyen biztonságban a bringád!

Mostantól nálunk is tudsz majd regisztrálni a rendszerbe, hogy bringád adatai egy biztonságos adatbázisban szerepeljen, ahonnan a rendőrség egyből le tudja kérni az adatokat ha esetleg lopás történne!

Miért jó?

Ha ellopták a bringádat és bejelented, akkor a regisztrált adatok alapján figyelik a különböző kereskedői oldalakat és adok-veszek csoportokat, ahonnan egyből ki tudják majd szúrni, hogy az a kerékpár a tiéd!

Megkönnyíted ezzel a rendőrség munkáját, és növeled a megtalálás esélyét!

Mit kell tenni hogy a bringám adatai szerpeljenek az adatbázisban?

 1. Regisztrálhatsz online a www.bikesafe.hu honlapon – egyszeri regisztrációs díj 900 forint.
 2. Eljössz hozzánk és mi 500.-ft-ért regisztrálunk téged!

Milyen adatokra lesz szükség?

 • Hozd el kerékpárod vásárlási bizonylatát (ha megvan)
 • Hozd magaddal személyes irataid
 • Természetesen hozd el a bringádat is

   

  Járhatsz rosszabbul annál, mintha ellopják a bringádat?

  IGEN: Ha esélyt sem adtál magadnak arra, hogy visszakaphasd!

  Magyarországon több mint 10.000 kerékpárt lopnak el évente, nagy részük azonosítatlan így sosem kerül meg. Néhány lopott kerékpár minden évben megkerül, de nyilvántartás híján nem tudják ki a gazdája, így nincs kinek visszaadni őket.

  Fontos, hogy Te ne járj így ezért:

   

  Mentsd a bringádat!

  Regisztráld kerékpárodat biztonságos adatbázisunkba, amelyhez a rendőrség is azonnal hozzáfér!

  Az adatbázisunkat Alapítványunk működteti, a Rendőrség igényeinek megfelelően fejlesztettük és alakítottuk ki, országos hozzáférést biztosítunk minden rendőri egység számára. Az adatbázis banki biztonsági szintű védelemmel tárolja adataidat, 1992 óta működő közbiztonsági Alapítványunk pedig garantálja, hogy adataidat semmilyen reklámcélra nem adjuk ki és nem használjuk fel. A regisztráció egyszeri díja bruttó  900.- forint, melyet fizethesz átutalással, bankkártyával vagy a kerékpárboltokban megvásárolható kuponok kódjával.

  Mentsd a fontos adatokat!

  Nyilvántartásunkat úgy alakítottuk ki, hogy a regisztráció során minden olyan adatot, fotót, információt kénytelen legyél rögzíteni, ami később felderítés vagy azonosítás során fontos lehet. Adataid mentése során végigvezetünk ezeken a lépéseken és sok apró tippel segítséget nyújtunk ahhoz, hogy azonos márkán és típuson belül is elkülöníthető legyen a bringád!

   

  Igazoljuk, hogy a Tiéd!

  Kerékpárod és személyes adataid rögzítése azért is fontos, mivel hazánkban jelenleg a kerékpároknak semmilyen nyilvántartása nincsen. Azzal, hogy adatbázisunkban nyilvántartásba vettünk, igazolni tudjuk, hogy a regisztrációkor a kerékpár a Te birtokodban volt, a regisztrációhoz feltöltött dokumentumokkal (számla, blokk, adásvételi szerződés) pedig a tulajdonjogot is alá tudod támasztani.

   

  Lopás jelzése egy gombnyomással!

  Regisztrált kerékpárod ellopása esetén oldalunkon azonnal lopott státuszúvá teheted a bringádat, melynek következtében a kerékpár adatai és fényképe nyilvánossá válik, a rendőrök pedig rendelkezni fognak a Te és a kerékpárod adataival, fényképével, így a körözés elrendelése sokkal szakszerűbb és pontosabb lehet. Ha pedig a kerékpár megkerül a regisztrált adatok alapján könnyen azonosítható és visszaszolgáltatható Neked.

   

  Lopott kerékpár figyelés

  Az ellopott kerékpárokat gyakran az interneten hirdetik meg eladásra. Figyeljük az internetes hirdetőoldalakat és gyanús kerékpár felbukkanása esetén értesítjük a rendőrséget, ha a regisztrált kerékpárodat lopot státuszúvá állítod, akkor azt kiemelten figyeljük, keressük!  Emellett weboldalunkon is megjelenítjük az ellopott kerékpárok adatbázisában, melyhez bárki hozzáférhet, segítve a megtalálást és a felderítést. Természetesen a személyes adataidat ebben az adatbázisban sem tesszük nyilvánossá.