Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

BOSCH KIOX Elektromos Kerékpár Kijelző

Ár:
89.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

A Kiox a fedélzeti számítógép ambiciózus sportos kerékpárosok számára. A Kiox rendelkezik a fedélzeti számítógép összes klasszikus funkciójával, ugyanakkor hozzáférést biztosít a digitális világhoz az okostelefon alkalmazáson keresztül. A színes kijelző egy pillanat alatt az összes vezetési adatot szolgáltatja, míg a különálló vezérlőegység lehetővé teszi a kormányról irányítását és a terep szemmel tartását egyszerre. A Kiox rögzítheti a túráit, és az összes releváns adatot az okostelefon Bluetooth-kapcsolatán keresztül elküldheti az eBike Connect online portálra. Ez teszi a Kioxot tökéletes társává minden úton. Ha a Bluetooth technológiát csatlakoztatja egy opcionális mellkasi hevederrel, akkor bármikor ellenőrizheti az aktuális pulzusát, így a legtöbbet hozhatja ki az edzésből.


Csatlakoztathatóság
A sportos fedélzeti számítógép képezi a kapcsolatot a Bosch eBike világához. A kerékpáros adatokat a Kiox rögzíti és Bluetooth-on továbbítja az eBike Connect alkalmazáshoz. A Kiox egyesíti az okostelefon GPS-adatait a lovaglási adatokkal, amelyeket az alkalmazásban vagy az online portálon lehet megnézni. 


Automatikus szinkronizálás
Az összes információ, kéznél van, mindig: Az adatokat a Bluetooth automatikusan szinkronizálja a Kiox és az eBike Connect alkalmazás között.


Működtethetőség
Üljön fel, kapcsolja be, tekerjen és érezze jól magát. A fedélzeti számítógép azonnal használható, és minden lényeges információt és adatot megjelenít. A Kiox dizájnja, stílusos megjelenése miatt plusz pontokat szerez: A képernyő erős színekkel és egyértelműen kialakított felhasználói felülettel rendelkezik. A praktikus mágneses tartó ugyanakkor gondoskodik a stabilitásról is.


Olvashatóság
Az 1,9 hüvelykes átlátszó színes kijelző tökéletes olvashatóságot garantál még erős napfény esetén is. Mivel a háttérvilágítás alkalmazkodik a megvilágítási feltételekhez, mindíg, minden tökéletesen olvasható - még sötétben is.


Edzés
A BLE (Bluetooth Low Energy) eszközzel csatlakoztassa a Kioxot olyan pulzusmérőhöz, mint például a Polar H7. Ez lehetővé teszi a pulzusszám monitorozását, és a legtöbbet hozhatja ki az edzésből.


Motiváció
Javítani kell a fitnesz szintjét: Például egy kijelzőn lévő jel azt jelzi, hogy az átlagsebesség felett vagy alatt halad-e. Ez motiválni fogja, hogy még erősebben pedálozzon.


Károsodásálló üvegek 
A szennyeződéseknek vagy a kődaraboknak is ellenálló üvegborítású kijelző kiváló partner, mind az ösvényen, mind a városban.


Mágneses tartó
Gyorsan levehető és biztonságosan feltehető, hogy ellenálljon a durva terepen száguldásnak. A mágneses tartó lehetővé teszi a fedélzeti számítógép egyszerű eltávolítását és rögzítését, valamint a szilárd tartást. 

 
Compact Remote kezelőegység
Mindent ellenőrzés alatt tarthat: A gombok lehetővé teszik a fedélzeti számítógép biztonságos és kényelmes működését a hüvelykujjával. A működés közben a gombok mögött látható, tapintható nyomás egyértelmű visszajelzést ad.


eBike Connect alkalmazás:
Az eBike Connect alkalmazás lehetővé teszi a Kiox számára, hogy csatlakozzon az okostelefonhoz a Bluetooth Low Energy segítségével. Lehetőség van bizonyos beállítások megváltoztatására vagy a saját tevékenységeinek kiértékelésére - egy nagyon személyes, összekapcsolt és interaktív eBike-élmény érdekében.

Lock (zár) funkció
Parkolja le az eBike-t, és élvezze a kicsit gondtalan leállást - az eBike Connect okostelefon alkalmazás új 'Zár' prémium funkciója teszi a Kioxot a nagyobb biztonság kulcsává és további védelmet kínál. A zár lehetővé teszi a motor támogatásának kikapcsolását a fedélzeti számítógép eltávolításával. Csak ugyanazon fedélzeti számítógép csatlakoztatásával a zár automatikusan kinyílik. A kijelző és a hangjelzések jelzik, hogy a Lock aktív-e, és az eBike-t kiegészítő biztonságként őrzik. Így a zár ideális kiegészítő a mechanikus zárhoz. Ez egy zárolási funkció, amely alkalmazáson belüli vásárlás révén van beállítva.

Kompatibilitás:

Active Line ( 2.-3.gen.)
Active Line Plus ( 3.gen.)
Performance Line ( 2.-3.gen.)
Performance Line CX ( 2.-4.gen.)
Performance Line Speed ( 2.-4.gen.)
Cargo Line / Cargo Line Speed ( 4.gen.)