Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bosch PowerPack 400 Elektromos Kerékpár Akkumulátor 2021

Ár:
252.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.
Szállítási díj: 1 Ft
Elérhetőség: 1

A Bosch akkumulátorok hatékony, hosszú élettartamú energiaforrások. Hatalmas futásteljesítményének, hosszú élettartamának és intelligens akkumulátor-kezelő rendszerének köszönhetően a Bosch lítium-ion akkumulátorok a piacon a legmodernebbek közé tartoznak. A Bosch eBike újratölthető akkumulátorok egyesítik a kis súlyt az ergonomikus kialakítással és az egyszerű kezeléssel. A kiváló minőségű lítium-ion akkumulátorok elemkezelő rendszere észleli a lehetséges hibaforrásokat és megvédi a cellákat a túlterheléstől.
Sokoldalú áramforrás: A Bosch PowerPackjei különféle típusúak. A vázelemek közel vannak a kerékpár súlypontjához. Ez pozitív hatással van a lovaglási viselkedésre. Az állványos változat ideális az átmenő modellekhez, nagyobb szabadságot kínál fel- és leszereléskor. A töltés mindkét változatban nagyon egyszerű: Bosch töltővel történő töltéshez a PowerPackokat csak egy kézmozdulattal lehet eltávolítani, vagy kényelmesen fel lehet tölteni magára a kerékpárra. A Bosch kiváló minőségű, hosszú élettartamú eBike akkumulátorai a legnagyobb energiasűrűségűek, kompakt méretűek és könnyűek.


PowerPack 400
Akár meglátogatja barátait, akár élvezheti a vidéki kerékpározást a friss levegőn, vagy elvégez néhány feladatot az eBike segítségével: A PowerPack 400 biztosítja a szükséges energiát. A könnyű lítium-ion akkumulátor könnyen telepíthető vagy eltávolítható, vagy egyszerűen tölthető az eBike töltőaljzatával. Hosszú élettartama, ergonómikus kialakítása és egyszerű kezelhetősége azt jelenti, hogy a PowerPack 400 megbízható támogatást nyújt, amely erős teljesítményt nyújt. A PowerPack 400 váz- vagy állványakkumulátorként található az összes termékcsaládhoz.

- Az integrált akkumulátor-kezelő rendszer biztosítja a nagy futásteljesítményt és a hosszú élettartamot
- Nincs memória effektus és nincs önkisülés
- Teljesen feltöltött 3,5 óra alatt; 1,5 óra alatt félig töltődik

Kompatibilis:

- Active Line Plus (BDU3XX)
- Active Line (BDU3XX)
- Performance Line Speed(BDU4XX)
- Performance Line (BDU3XX)
- Cargo Line / Speed (BDU4XX)
- Active Line (BDU2XX)
- Performance Line CX (BDU2XX)
- Performance Line (BDU2XX)

FIGYELEM!!! A Li-Ion akkumullátorok szállítási követelményeinek megfelelő csomagolás az árban benne van.

Menny.:db