Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bosch PowerTube 500 HORIZONTAL Elektromos Kerékpár Akkumulátor 2021

Ár:
320.990 Ft
Szállítási díj: 1 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

A Bosch akkumulátorok hatékony, hosszú élettartamú energiaforrások. Hatalmas futásteljesítményének, hosszú élettartamának és intelligens akkumulátor-kezelő rendszerének köszönhetően a Bosch lítium-ion akkumulátorok a piacon a legmodernebbek közé tartoznak. A Bosch eBike újratölthető akkumulátorok egyesítik a kis súlyt az ergonomikus kialakítással és az egyszerű kezeléssel. A kiváló minőségű lítium-ion akkumulátorok elemkezelő rendszere észleli a lehetséges hibaforrásokat és megvédi a cellákat a túlterheléstől.
A teljesítmény és az esztétika tekintetében a legmagasabb igényeknek is megfelel: A Bosch PowerTubes minden erejét megterheli, és kompakt méretének és minimalista kialakításának köszönhetően zökkenőmentesen integrálható az eBike-ba. Két változat (vízszintes vagy függőleges) létezik, amelyeket az eBike modelltől függően közvetlenül a gyártó telepít. A kifinomult technológia gondoskodik a gondtalan vezetési élvezetről: A biztonságos zár és a kiegészítő biztonsági retesz megakadályozza az elemek kiesését, ugyanakkor könnyedén eltávolíthatja őket. A Bosch az integrált lítium-ion akkumulátorok három változatát kínálja, amelyek minden eltérő energiatartalmú alkalmazási területet lefednek.


PowerTube 500
A PowerTube 500 lehetővé teszi, hogy a túrázók és az eMountain kerékpárok nagy távolságot tegyenek meg lépésről lépésre. Kompakt méretének és minimalista kialakításának köszönhetően az akkumulátor ideális hatékonysággal integrálható az eBike-ba. A keretbe integrálható lítium-ion akkumulátorok kifinomult technológiája gondoskodik a gondtalan vezetési élvezetről, míg a biztonsági retesz megakadályozza, hogy az akkumulátor még kihívást jelentő terepen is kidőljön. Ennek ellenére az elemeket könnyedén ki lehet venni.

- 500 Wh
- Az újratölthető akkumulátor beépíthető a kerékpár vázába
- 2,8 kg-os tömegével csak valamivel nagyobb, mint a PowerPack 500
- Könnyű és biztonságos behelyezés és eltávolítás
- Az integrált akkumulátor-kezelő rendszer biztosítja a nagy futásteljesítményt és a hosszú élettartamot.
- Nincs memória effektus és nincs önkisülés

Kompatibilis:

- Active Line Plus (BDU3XX)
- Active Line (BDU3XX)
- Performance Line Speed(BDU4XX)
- Performance Line (BDU3XX)
- Cargo Line / Speed (BDU4XX)
- Active Line (BDU2XX)
- Performance Line CX (BDU2XX)
- Performance Line (BDU2XX)

FIGYELEM!!! A Li-Ion akkumullátorok szállítási követelményeinek megfelelő csomagolás az árban benne van.