Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bosch Smart System Kiox 300 Display Elektromos Kerékpár Kijelző

Ár:
55.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

Kijelző a sportos eBikers számára

FIGYELEM!!! A Bosch Smart System komponensei csak egymással kompatibilisek.


Szórakoztató funkciók
A robusztus kijelző intelligens társ a sportos túrákhoz, hogy meghatározza az erőnléti adatokat és optimalizálja az edzést. A Kiox 300 mindig naprakész marad a rendszeres, vezeték nélküli frissítéseknek köszönhetően, és optimális áramlást biztosít további jövőbeli ajánlatokkal és új funkciókkal az eBike Flow alkalmazáson keresztül.

 
Könnyen olvasható, letisztult kialakítás
Kicsi, de erős. A Kiox 300 nemcsak kompakt méretével nyűgöz le, hanem színes kijelzőjével is, amely nappal és éjszaka is optimális olvashatóságot biztosít. A LED-es távirányítóval történő kezelés egyszerű, és vizuálisan animációk és képek támogatják. A praktikus kijelző kiemeli az elegáns eBike megjelenést, és védett a fröccsenő víz és a por ellen.


Hasznos támogatás
Vége az unalmas lökdösődésnek. Az új Walk Assist funkció a LED-es távirányítóval aktiválható, és különösen meredek emelkedőkön támogatja a motorost. A Kiox 300 világos, vizuális útmutatást nyújt, és megkönnyíti az intuitív kezelést. A kijelző az utazás előtt vagy közben is támogatja Önt azáltal, hogy világosan mutatja a hátralévő hatótávot az összes vezetési módhoz. Ez lehetővé teszi, hogy jobban felmérje, melyik lovaglási móddal lehet elérni a célt.


Tetszés szerinti elhelyezés
A kijelzőtartó lehetővé teszi a kijelző központi elhelyezését a kormányon, és az Ön személyes preferenciái szerint állítható be. A kijelző dőlésszöge egyénileg is állítható – az optimális olvashatóság érdekében menet közben.


A Bosch eBike Systems intelligens rendszere – amely az eBike Flow alkalmazásból, vezérlőegységből, kijelzőből, akkumulátorból és meghajtóegységből áll – egyéni eBike-élményt biztosít. Az új rendszergeneráció a technológiailag kiváló minőségű eBike alkatrészeket digitális funkciókkal ötvözi, és így magasabb szintre emeli a mindennapi és szabadidős kerékpározás élvezetét.
Az eBike Flow alkalmazás itt a kulcsfontosságú összetevő. Egy összekapcsolt eBike világot nyit meg előtted teljesen új vezetési élményekkel. Erről szól a Connected Biking. Bővítheti eBike-ját új funkciókkal és vezeték nélküli frissítésekkel, rögzítheti tevékenységeit, például személyes utazási és fitneszadatokat, testreszabhatja a vezetési módokat, és szemmel tarthatja az összes fontos információt – az akkumulátor töltöttségi állapotától a következő szervizig. időpont egyeztetés — a kezdőképernyőn keresztül. A jövőben további funkciók is elérhetők lesznek az eBike Flow alkalmazáson keresztül. Angol, német és francia nyelven érhető el, és további nyelveket kell követni.
Mivel az Ön eBike biztonsága ugyanolyan fontos számunkra, mint az Ön vezetési élménye, sok intelligens rendszerrel rendelkező eBike-ot a jövőben fel lehet szerelni a „ConnectModule”-val, amely új funkciókat tesz lehetővé a lopás elleni védelemben. Például az eBike hangjelzést ad a tolvajok elrettentésére, és ha ellopják, akkor okostelefonon keresztül nyomon követheti. Közvetlenül szakkereskedőjétől vagy az eBike gyártójától megtudhatja, hogy eBike-ja felszerelhető-e a ConnectModule modullal (vagy ha már fel van szerelve vele), és a jövőben az eBike Flow alkalmazáson keresztül. Akkor készen áll a ConnectModule!

Csomag tartalma:  Bosch Smart System Kiox 300 kijelző, kezelési és szerelési útmutató