Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bosch Smart System PowerTube 750 HORIZONTAL Elektromos Kerékpár Akkumulátor 2022

Ár:
419.990 Ft
Szállítási díj: 1 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

Elegendő energia hosszú távokhoz és jelentős magasságokhoz. A PowerTube 750 a Bosch eBike akkumulátorok új energiaszolgáltatója a hosszú és megerőltető utazásokhoz. A tartós áramforrás kb. 20%-kal nagyobb hatótávolság, mint a PowerTube 625. Mint minden Bosch PowerTube, az akkumulátor is tökéletesen integrálva van az eBike vázába. Az intelligens akkumulátorkezelő rendszer megbízhatóan védi az akkumulátorcellákat a túlterheléstől. Egy intuitív, zárható mechanizmussal rendelkezik, amely különösen egyszerűvé és kényelmessé teszi az akkumulátor használatát.


FIGYELEM!!! A Bosch Smart System komponensei csak egymással kompatibilisek. A Bosch Smart System PowerTube 750 akkumulátort csak a Bosch Smart System Charger (töltő) tudja tölteni. A Bosch Smart System nem dual battery (dupla akkumulátor) kompatibilis.


A legnagyobb kapacitású PowerTube akkumulátor, hosszan tartó és kihívásokkal teli utazásokhoz.

Feszültség / áramerősség: 36 V / 20,1 Ah
Súly: 4,4 kg
Méretek:
VERTICAL: 484 mm x 65 mm x 84 mm
HORIZONTAL: 484 mm x 84 mm x 65 mm

Töltési idő:
0%-50%-ra: kb. 2,1 óra
0%-100%-ra: kb. 6 óra

Maximális hatótávolság
A PowerTube 750 megkönnyíti a nagy távolságok meghódítását és a jelentős magassági ingadozásokat. A tartós áramforrás kb. 20%-kal nagyobb hatótávolság, mint a PowerTube 625, és ideális hosszabb és kihívásokkal teli túrákhoz.


Elegáns eBike dizájn
Mint minden Bosch PowerTube, a PowerTube 750 is tökéletesen illeszkedik az eBike vázába. A vonzó eBike dizájn és a nagy kapacitás kompromisszumok nélküli kombinációt alkot.


Megbízható áramforrás
Magas biztonsági előírások Hatalmas futásteljesítmény, hosszú élettartam, megbízható kezelhetőség – a lítium-ion akkumulátor akkumulátorkezelő rendszerrel (BMS) van felszerelve, amely megvédi az akkumulátorcellákat a túlterheléstől.


Felhasználóbarát működés
A PowerTube 750-et különösen könnyű kezelhetőség jellemzi. Az újratölthető akkumulátor mindig biztonságosan rögzítve van a vázban. Egy intuitív, zárható mechanizmussal eltávolítható, és felhasználóbarát kezelést kínál.

Csomag tartalma: Bosch Smart System PowerTube 750 Wh akkumulátor, incl. Szállítási csomagolás (veszélyes áruknak megfelelő) és használati utasítás, akkumulátor rögzítőlapok nélkül.