Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

CASCO E.MOTION2 Elektromos Kerékpár Sisak - NAVY CASUAL

Ár:
59.990 Ft
Várható szállítás: 2024. március 29.
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Kényelem és elegancia városi E-Bike felhasználóknak

Egyszerre divatos és kényelmes városi fejvédő, háromféle új színben, olyan finom részletekkel kiegészítve melyek az elektromos biciklik által felgyorsult nagyvárosi közlekedésben is megfelelő védelmet nyújtanak.

Fokozott tarkóvédelmének, valamint a megerősített vázszerkezetének köszönhetően kiemelkedő biztonság és stabilitás jellemzi, megjelenése pedig kétségtelenül egyedülálló.Az egyedi megjelenés tovább variálható a cserélhető színű, fényvisszaverős MyStyle drótokkal, melyek a közlekedésben fokozzák a passzív védelmet és teljes 360fokos láthatóságot biztosítanak.

Elődjéhez képest a legfontosabb fejlesztés egy minden egyes fejformához egyaránt kényelmesen illeszkedő CASCO fit belső háló, melynek köszönhetően fejünk nem érintkezik közvetlenül a sisakkal, így a háló és a fejvédő közötti részt átjáró hűsítő menetszél maximális szellőzést és a levegő folyamatos áramlását biztosítja.

A hűvösebb évszakokban egy könnyen felpattintható puha fülvédővel és praktikus esővédő borítással téliesíthető.

Az E.MOTION2. esetében alkalmazott Casco technológiák:
 
 CASCOfit érintkezésmentes illeszkedés: Egy minden egyes fejformához egyaránt kényelmesen illeszkedő belső hálónak köszönhetően a fejünk nem érintkezik közvetlenül a sisakkal, így a háló és a sisak közötti részt átjáró hűsítő menetszél folyamatosan biztosítja a maximális szellőzést és a levegő állandó áramlását.
 
Megnövelt tarkóvédelmi zóna:  A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.
 
Négy évszakos kialakítás:  Opcionális téli fülvédővel és esővédő borítással szerelhető fel, így az időjárástól és hőmérséklettől függetlenül egész évben használható.
 
Monocoque in mold plus: Az ütéselnyelő EPS belső váz és a kemény külső héj egyesítése egy robosztus és biztonságos egységet képez, valamint kiváló hőálló képességgel látja el a sisakot. 
 
Disk fit Varioméretállító rendszer:  Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.
 
MyStyle zsinór:  Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmetés tükrözi viselőjének egyéni stílusát.
 
Casco LocPlus csatolórendszer: Gyors, egykezes nyitás és szuper egyszerű beállítás! A Casco Locgyorscsatoló rendszer akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.
 
Alumínium rovarháló: Robosztus, mégis könnyű rovarháló strapabíró alumíniumból.
Menny.:db