Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

CRATONI C-MUTE Elektromos Kerékpár sisak 2020 - Több Színben

Ár:
44.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron

A C-MUTE kiegészíti az e-bike szektorban elfoglalt széles körű bukósisak-kínálatunkat. Mivel a biztonság fontos szerepet játszik a városi forgalomban, a C-MUTE fel van szerelve ezen a területen a kerékpáros sisak összes fontos és szükséges tulajdonságával. Igen, megtestesíti a tökéletes világítást és a láthatóságot. A hátsó lámpatestből, reflektorokból és fényvisszaverő övszíjakból készült 270 ° -os fényvisszaverő-fedéllel rendelkezik. Ezenkívül nagyon jó szellőztetést kínál kilenc szellőzőnyílással és aktív szellőzőnyílással, amelyek állíthatóak és egyénileg beállíthatók egy csúszka segítségével, és rendkívül kényelmesek.
Tiszta technológia:     Kompozit szerkezet - elválaszthatatlan. Az EPS védőanyagot közvetlenül a polikarbonát héjába habosítják. Könnyű sisak kialakításához, maximális ütésállósággal, valamint az EPS belső és a PC külső réteg tökéletes összeolvadásához.


Downshell:       A horpadások és a karcolások elkerülése érdekében, valamint a termékek hosszú élettartamának növelése érdekében külön lefelé mutattuk be őket.


LFS - Light Fit rendszer:      A múltbeli tapasztalatok és kutatásaink eredményei alapján egy teljesen új követelményprofilt definiáltunk egy 180 ° -os beállítórendszerhez.


ACT - légcsatorna technológia:      A belső csatornarendszer garantálja a bejövő és kimenő levegő tökéletes áramlását, és rendkívül magas szellőzési értékekhez vezet.


Hátsó lámpa:            Életmentő láthatóság: Innovatív hátsó lámpáink alapvető, könnyen használható biztonsági pluszok. Egy egyszerű kattintással Ön vagy gyermekei jól felkészültek a sötétben és alkonyatban történő kirándulásokra.


Fly net háló:            A légyháló padunkkal biztonságban vagy. Csökkenti annak a valószínűségét, hogy a rovarok vezetés közben irritálják.


Tiszta Tex bélés:           A tiszta Tex kárpitozást antibakteriális szerekkel kezelik, ezáltal megakadályozzák a baktériumok képződését. Az eredmény a termék hosszú élettartama és a hosszú távú higiéniai frissesség.


Bővített védelem a fülek és a fej hátsó része körül:     A sisak intelligens alakja biztosítja az érzékeny fülek és a fej hátsó részének továbbfejlesztett és megbízható biztonságát.


Fokozott láthatóság a hátoldalon található világításnak köszönhetően:   Beépített világítás a közúti forgalomban a láthatóság érdekében, amelyet praktikusan és elegánsan a sisak hátsó részébe integrálnak.

Kapható választék:
Szín::
Méret::