Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

CRATONI COMMUTER BLACK MATT Elektromos Kerékpár sisak INTEGRÁLT LÁMPÁVAL

Ár:
62.690 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron

A CRATONI Commuter már a nevén viseli alkalmazási területét. Mivel az ingázó professzionális sisak minden ingázó számára. Rendkívül kényelmes illesztéssel és a maximális viselési kényelemmel ragyog, és lehúzza az érvelő fogat az utolsó sisakfülből. Az ingázó futurisztikus megjelenése extra stílust biztosít a kerékpáros úton vagy az utcán, és a lehető legjobb fejvédelmet nyújtja. Mivel az ingázó nagyon szórakoztató, a sisak viselése nem kötelező, hanem egy freestyle. Ez a megbízható társ az e-bike-n is, és rendelkezik a Pedelec NTA 8776 szabványtal. Vele együtt mindig van áttekintése és irányítása még a városi dzsungelben is. Összeomlás esetén kifejleszti teljes védőhatását, nem utolsósorban a folyamatos lejtőn és a mélyen húzott hátulján keresztül.
Bármennyire is kényelmes, jó védelmet nyújt esés esetén, még az érzékeny nyak- és temploma területén is. Hármas magasság-állításának köszönhetően tökéletesen adaptálható a megfelelő fej alakhoz. Az ingázó különböző színekben és kétféle sisak méretben kapható. Kilenc szellőzőnyílással nagyon jó szellőzés, és aktív szellőzőnyílás-vezérlést is kínál. Fényvisszaverő hevederekkel és reflektorokkal garantálja a lehető legjobb láthatóságot még sötét napokban vagy alkonyatkor is. A szemüveg szemüveg viselőinek is megfelelő, és garantálja a szükséges perspektívát még szélben és időjárásban is. Próbáld ki! A 400 gramm tömegű ingázó könnyen szállítható és növeli a vezetési élvezetet a napi ingázás során. Röviden: az ingázó okos döntés.
Technológiák:
Clear technológia:    Kompozit szerkezet - elválaszthatatlan. Az EPS védőanyagot közvetlenül a polikarbonát héjába habosítják. Könnyű sisak kialakításához, maximális ütésállósággal, valamint az EPS belső és a PC külső réteg tökéletes összeolvadásához.


Downshell technológia:    Plusz védelemként egy úgy nevezett Downshell került rá, ami valójában egy héjréteg a fejvédő alján és azt a célt szolgálja, hogy leesésekkor, levételkor védi az EPS habot a sérülésektől, karcoktól.


LFS - Light Fit rendszer: A múltbeli tapasztalatok és kutatásaink eredményei alapján egy teljesen új követelményprofilt definiáltunk egy 180 ° -os beállítórendszerhez.


ACT - légcsatorna technológia:  A belső csatornarendszer garantálja a bejövő és kimenő levegő tökéletes áramlását, és rendkívül magas szellőzési értékekhez vezet.


Beépített hátsó lámpa:     Életmentő láthatóság. Innovatív hátsó lámpáink alapvető, könnyen használható biztonsági pluszok. Egy egyszerű kattintással Ön vagy gyermekei jól felkészültek a sötétben és alkonyatban történő kirándulásokra.


Fly net bélés:       A légyháló padunkkal biztonságban vagy. Csökkenti annak a valószínűségét, hogy a rovarok vezetés közben irritálják.


Tiszta Tex bélés:   A tiszta Tex kárpitozást antibakteriális szerekkel kezelik, ezáltal megakadályozzák a baktériumok képződését. Az eredmény a termék hosszú élettartama és a hosszú távú higiéniai frissesség.


Bővített védelem a fülek és a fej hátsó része körül:   A sisak intelligens alakja biztosítja az érzékeny templomok és a fej hátsó részének továbbfejlesztett és megbízható biztonságát.


Fokozott láthatóság a háttérvilágítás miatt:   Könnyű szalag a közúti forgalomban a láthatóság érdekében, amelyet praktikusan és elegánsan a sisak hátsó részébe integrálnak.


A szemüveg viselőinek megfelelő védővisor:    Minden visorunkat szemüveg használatával fejlesztettük ki, és optimális kényelmet kínálnak, hatékony védelemmel a szél, az eső és a rovarok ellen. A szemüveg tömegét figyelembe vették, és beépítették a tervezésbe.

- 9 szellőzőnyílás
- Csúsztatható légcsatorna fedél
- Leszerelhető védőablak
- Fényvisszaverő heveder
 

Kapható választék:
Méret::