Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

CRATONI SMARTRIDE Speed Elektromos Kerékpár sisak 2020 - Több Színben

Ár:
144.990 Ft
Szállítási díj: 1 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Az okostelefonok összeköttetéseik révén egyszerűsítették számunkra a mindennapi életet. A SMARTRIDE felveszi ezt a kapcsolatot a kerékpáros sisak világában, és az integrált csatlakoztathatóságának köszönhetően jóval több funkciót kínál, mint a hagyományos kerékpáros sisakok. Ezzel az egyedi koncepcióval forradalmasította a kerékpáros világot. A SMARTRIDE egy igazi játékváltó! A kerékpáros sisakipar történetében először holisztikus megoldási koncepciót kínál, és új tereptörést jelent a rendszerintegrációban. A SMARTRIDE nagyon kiterjedten és nagyon pozitívan változtatja meg minden kerékpáros mindennapi életét: A SMARTRIDE fontos pillérei a CRATONI APP, a „ütközésérzékelő” és a „távirányító”. A SMARTRIDE biztonságosabbá teszi a kerékpározást, jelezve a baleseteket, lehetővé téve a segélyhívásokat és a lokalizációt. Egy kerékpáros forradalom! És ez még nem minden: A SMARTRIDE az S-Pedelec NTA 8776 szabványtal rendelkezik.

Cratoni App:


SOS riasztás:     Vészhelyzet esetén a koordinátáival üzenetet küld egy adott sürgősségi kapcsolattartónak.


Készítsen fényképeket / rögzítsen videókat. Tegye felejthetetlenné a turnét.


Kapcsolat:   Ossza meg turnéját.


Edzési adatok:   Kövesse nyomon és elemezze az edzést.


Irányjelző vezérlés:   Vezesse a irányjelzőket, hogy tájékoztassa a forgalom többi résztvevőjét.


Zene lejátszási lista:   Adja hozzá kedvenc dalait.


Alkalmazás letöltése:    Ingyenes letöltés az alkalmazásból / játékboltból.

Technológiák:


Tiszta technológia:      Kompozit szerkezet - elválaszthatatlan. Az EPS védőanyagot közvetlenül a polikarbonát héjába habosítják. Könnyű sisak kialakításához, maximális ütésállósággal, valamint az EPS belső és a PC külső réteg tökéletes összeolvadásához.


Downshell:        A horpadások és a karcolások elkerülése érdekében, valamint a termékek hosszú élettartamának növelése érdekében külön lefelé mutattuk be őket.


Könnyű illesztési rendszer LFS - Light Fit rendszer:   A múltbeli tapasztalatok és kutatásaink eredményei alapján egy teljesen új követelményprofilt definiáltunk egy 180 ° -os beállítórendszerhez.


ACT - légcsatorna technológia:    A belső csatornarendszer garantálja a bejövő és kimenő levegő tökéletes áramlását, és rendkívül magas szellőzési értékekhez vezet.


Fly net bélés:   A légyháló padunkkal biztonságban vagy. Csökkenti annak a valószínűségét, hogy a rovarok vezetés közben irritálják.


Tiszta Tex bélés:       A tiszta Tex kárpitozást antibakteriális szerekkel kezelik, ezáltal megakadályozzák a baktériumok képződését. Az eredmény a termék hosszú élettartama és a hosszú távú higiéniai frissesség.


Intelligens világítórendszer:    Az innovatív Smart-Lightning rendszer új szabványokat állít fel a kerékpáros sisakok területén. A sisak hátuljára beépített rendszer két LED-es irányjelzőből és egy LED-es hátsó lámpaból áll, amelyek a mellékelt távirányítóval és a CRATONI alkalmazással vezérelhetők. A jobb láthatóság és a többi úthasználókkal való jobb kommunikáció lehetővé teszi a biztonságosabb vezetést.


Baleset-érzékelő:             Baleseti érzékelőnk azonosítja a balesetek során fellépő tipikus erőket. Ha ilyen erőket észlelnek, a baleset-érzékelőnk ezt értesíti az okostelefon CRATONI APP-jére és elindítja az előre beállított visszaszámlálást. Ha jól vagy, kikapcsolhatja a visszaszámlálást. Ha megsérült, és nem lehetséges a visszaszámlálás kikapcsolása, a CRATONI APP ingyenes SMS-t küld a tárolt vészhelyzeti kapcsolattartóknak, ideértve az Ön tartózkodási helyét a GPS koordinátákkal.


Bluetooth hangszóró:          Egyszerűen csatlakoztassa a Smartride készüléket az okostelefonhoz Bluetooth-on keresztül, és élvezze kedvenc zenéjét tiszta hanggal. Az integrált hangszórók a rádiótelefon funkciót, a telefonhívásokat és a navigációt is támogatják.


Mikrofon:               A szavazás megkönnyítette vezetés közben! Az integrált mikrofon lehetővé teszi a telefonhívások kezdeményezését kerékpározás közben, és a kormányra rögzített távirányítóval könnyen vezérelhető. A rádiótelefon funkciót arra is használhatja, hogy vezetés közben összehangolja az utasokat. Mikrofonunknak meggyőző a jó hangminősége és az egyszerű működése.


Walkie-talkie funkció:           A kerékpáros kollégák közötti egyszerű kommunikáció könnyebb, mint amire gyanítható. A Smartride-ban található intelligens walkie-talkie technológia leegyszerűsíti az érintkezést a kerékpáros túrák során.


Bővített védelem a fülek és a fej hátsó része körül:   A sisak intelligens alakja biztosítja az érzékeny fülek és a fej hátsó részének továbbfejlesztett és megbízható biztonságát.


A szemüveg viselőinek megfelelő védővisor:   Minden visorunkat szemüveg használatával fejlesztettük ki, és optimális kényelmet kínálnak, hatékony védelemmel a szél, az eső és a rovarok ellen. A szemüveg tömegét figyelembe vették, és beépítették a tervezésbe.

Kapható választék:
Szín::
Méret::