Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Giant Ride Dash Evo Elektromos Kerékpár Kijelző

Ár:
60.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

FIGYELEM!!! Jelen ajánlat csak a kijelzőre vonatkozik. Felszereléséhez szükséges kormány dokkolót, és távvezérlőt külön kell megvásárolni!

A kormány integrálása az egyik legfontosabb funkció az Giant E-kerékpároknál. Legfrissebb RideDash egységeink továbbfejlesztett grafikát és kijelzőket, jobb ergonómiát és egyéb lehetőségeket tartalmaznak, beleértve a belső kormány kábelvezetési lehetőségeit is.

RideDash Evo

A RideDash EVO 2021-re teljesen átdolgozott. Sportosabb kilátásokkal rendelkezik, színes kijelzővel és grafikákkal, amelyek új funkciókat kínálnak az E-bike vezetési élmény fokozása érdekében. Kormány / szár integrációs lehetőségekkel és megbízható, vezetékes kapcsolattal rendelkezik. Az alacsony profilú képernyőn láthatók a menetinformációk, beleértve a sebességet, a távolságot, az akkumulátor hatótávolságát és a Navigációt, a pulzusszámot és az edzettséget az alkalmazás csatlakoztatásához.


- Színes kijelző
- Integrált tervezés
- Vezetékes kapcsolat
- Belső kábelek


Kompakt és stílusos, vadonatúj színes képernyő, a RideDash Evo kijelző teljes testreszabható irányítópultot kínál a térképekről, értesítésekről, fitneszkövetésről, az akkumulátor élettartamáról és a hatótávolságról.