Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

LAZER COYOTE Enduro MTB Kerékpár Sisak 2021 - Több Színben

Ár:
32.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron

A vadonba.

A Lazer Coyote sisak egy tiszta és praktikus mountainbike sisak, amely minden szempontból teljesít: A stílus, a teljesítmény, a szellőzés, a kényelem és a biztonság egyaránt remek megjelenésű csomagban található. A TS + fit rendszer kényelmes és megbízható beállítási rendszert biztosít a kényelem érdekében, míg a fenékhéj felépítése tiszta felületet és tartósságot biztosít. A hátsó héjszerkezetet úgy tervezték, hogy megtartsa a szemüveg hevederét, és kiválóan működik a nyitott elülső résznél, amely lehetővé teszi a szemüveg vagy a normál szemüveg használatát. Az integrált napellenző védelmet nyújt az alacsonyan lógó ágak és egyéb dolgok ellen, amelyeket a túrákon tapasztal.

Lazer Advanced Turnfit® System

Az ATS segítségével könnyedén beállíthatja sisakjának illeszkedését a sisak hátulján található forgókapcsolóval. Az ATS megakadályozza a hotspotokat vagy a nyomáspontokat azáltal, hogy beállítja a fej teljes kerületét. Ezt a rendszert az aerodinamikai teljesítményt előtérbe helyező országúti sisakokon, valamint az MTB és az E-bike sisakokon használják a biztonságosabb illeszkedés érdekében.

Állítható fejkosár

Az állítható fejkosár lehetővé teszi a rögzítő rendszer hátsó részének felfelé vagy lefelé történő beállítását, megváltoztatva a sisak függőleges méretét, a lovas kényelmének megfelelő preferenciáktól függően.

Fokozott védelem

A Lazer MTB sisakok lehúzott profilja további fedést és védelmet nyújt a feje oldalán és hátulján.

Jól szellőző

A szellőzőnyílások és a belső csatornák a levegőt a sisakba és a fejedbe húzzák. A megnövekedett légáramlás hűvös és kényelmesen tartja a fejét magas hőmérsékleten történő hosszú utak során.

Alsó héj

A polikarbonát fenékhéj befejezése remekül mutat, és segít megvédeni a sisak habját a kozmetikai károsodásoktól.

Kompatibilis a Lazer hátsó lámpával

A LED-es hátsó lámpa felszerelése a versenyző profiljának legmagasabb pontjára nagyban javítja a hátsó láthatóságot gyenge fényviszonyok mellett. Ez a sisakmodell kompatibilis egy hátsó LED-es tartozékkal.

- Turnfit Plus® system

- 320g (Size Small CE)

- 21 ventillációs nyílás

- TS + LED kompatibilis

Kapható választék:
Szín::