Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

PowUnity Biketrax GPS Nyomkövető Elektromos Kerékpárhoz - Brose Specialized

Ár:
84.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

Figyelem!!! Ez a típus csak a Specialized kerékpármárkába szerelt Brose motorokkal kompatibilis, csak azokhoz csatlakoztatható. Jelen termék szerelését, telepítését csak akkreditált elektromos kerékpár szakszerviz végezheti! A szerelést  az elektromos kerékpár szakszerviznek, aláírással, céges bélyegzéssel, és dátumozással kell igazolnia, az átépített pedelec kerékpár garanciafüzetében!

GPS nyomkövető Specialized Brose e-bike-hoz


A Brose motorokhoz készült GPS Tracker fejlesztésénél figyelembe vettük a speciális követelményeket és a biztonsági igényeket. Így a Brose e-bike lopás elleni védelem hibamentes és biztonságos működése garantált.

A Brose GPS Tracker készlet tartalmazza
- 1x Brose GPS nyomkövető integrált SIM kártyával
- Brose Specialized csatlakozókábel, kompatibilis a Brose rendszerekkel
- 1x további akkumulátor 1000 mAh kapacitással
- 1x kétoldalas rögzítőszalag a GPS nyomkövető biztonságos csatlakoztatásához
- 1x megfelelő kábelkötegelő a csatlakozókábel rögzítéséhez
- 1x ingyenes okostelefon-alkalmazás iOS-re és Androidra

Csatlakozási lehetőségek

A PowUnity BikeTrax Brose GPS nyomkövető minden Brose motorral kompatibilis. A BikeTrax Brose Universal két e-bike motorral kompatibilis csatlakozókábellel rendelkezik: c-connect csatlakozókábellel és vágókapcsos csatlakozókábellel.

Minden olyan Brose modellhez, amelynél a kijelzőkábel 4 tűs leágazása van, mint például a c-connect modul, szüksége van a c-csatlakozó kábelre.
Azoknál a Brose modelleknél, amelyeknél nincs 4 tűs leágazás a kijelzőkábeltől, a GPS-követő a vágókapcsok csatlakozókábelével telepíthető.
A Brose motorral szerelt Specialized Levo e-bike-okhoz a Brose Specialized e-bike-okhoz készült BikeTrax került kifejlesztésre, amely az e-bike fénycsatlakozásán keresztül telepíthető.

Kiegészítő akkumulátor

A BikeTrax egy további akkumulátorral érkezik, amely energiát biztosít, ha az e-bike akkumulátorát eltávolítják vagy lemerültek. További 14 óráig tart, ha az e-bike folyamatos mozgásban van, és még három hétig készenlétben van. A kiegészítő akkumulátor 2,7 Wh feszültségtartományú, és egy lítium-ion akkumulátorból áll.

PowUnity App BikeTrax

A BikeTrax GPS-adatait a PowUnity App (Android/iOS) segítségével valós időben továbbítja az okostelefonra vagy az asztali alkalmazás bármely más eszközére. Az 1. évben az alkalmazás GPS-adatátalánydíja ingyenes. Ezt követően az adatátvitel 39,90 euróba kerül éves vagy 3,90 euróba havi előfizetés esetén.

Ha az e-biciklit jogosulatlanul mozgatják, a PowUnity alkalmazás mozgási figyelmeztetést és push üzenetet küld a tulajdonosnak. A valós idejű nyomon követés és az alkalmazások figyelmeztetései mellett az alkalmazás további további funkciókat és funkciókat kínál, amelyek alapvetőek az e-bike lopás elleni védelemhez:
Bike Pass: kerékpáros profil minden lényeges információval (e-bike modell, motor stb.) a regisztrált e-bike-ról, beleértve a fényképeket is.
Lopás bejelentés: Kerékpár- és lopási adatok küldése e-mailben a rendőrségnek
Hírfolyam: Érdekes tények az e-bike lopás elleni védelemről

Youtube videók