Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Schwalbe Big Betty Super Trail Kerékpár Gumiabroncs 2021 - Több méretben

Ár:
24.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

A BIG BETTY VISSZATÉRT! Felszerelkezve mindennel, amit a modern külsőgumi gyártás nyújtani tud. Egy downhill és enduro mindenes száraz és nedves körülményekhez. A Big Betty tökéletesen teszi a dolgát a hátsó keréken, ha az általunk oly nagyon kedvelt Magic Mary-vel párosítjuk az első keréken.
- Hosszú alátámasztott fékező élek a maximális fékezési tapadásért.
- Rendkívül stabil szélső bütykök a kiemelkedő kanyarodáshoz.
- Nyitott és agresszív futófelület a kiváló tapadáshoz és öntisztuláshoz.
TECHNOLÓGIÁK:
ADDIX SUPER TRAIL SOFT

Egy gumiösszetétel, amely hidat képez sok szakág között. Otthon érzi magát enduro vonalon, csak úgy mint a downhill világában, az all-mountain-ben valamint az erdei ösvényeken való tekergésben.

INDEX
A speciális kód, amely a maximum terhelést és a sebesség indexet mutatja fel van tüntetve a külsőgumi oldalfalán az alábbiak szerint: “28B”. A szám azonosítha be a terhelhetőséget (pld: 28 = 100 kg), a betű azonosítja a maximális sebességet (pld: B = 50km/h).
E-BIKE 25
Olyan pedelec kerékpárokra ajánlva, ahol a motor maximum 25 km/h tempóig segít. Jelölésük E-25 és E-50. Az E-50 kerékpárokra kifejezetten nagysebességű E-bike-okra jóváhagyott külsőgumi tehető. Csak olyan gumiabroncsot ajánlunk, amelyek megfelelnek az ECE-R75 európai szabványnak.

Kapható választék:
Méret / Súly / Art.No.::