Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Busch Müller CYO PREMIUM E Elektromos Kerékpár Integrált Első Lámpa 2021

Ár:
40.590 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

A Cyo kompakt, elegáns, dinamikus. A klasszikus, purisztikus kialakítás az egyik oka a Cyo nagy sikerének. A másik, hogy a minimalista ház magában foglalja az IQ technológia teljes képességeit. Ez a PREMIUM modell nagyon széles és homogén nagy területű megvilágítást kínál 80 lux fényerővel. Nincs kapcsolat a dinamóval. Nem engedélyezett speed pedelec kerékpárokhoz.

- 80 lux fényerő
- 6-42 V egyenfeszültségű üzemhez
- Nagy területű fénymező
- Terepi megvilágítás
- BE / KI kapcsoló
- Csatlakozás a hátsó lámpához (egyenfeszültség)

A B&M Cyo Premium hátsó lámpa csatlakozású elektromos kerékpár-fényszóró lenyűgöző, mivel kompatibilis szinte minden középmotoros elektromos kerékpár-meghajtó rendszerrel (BionX, Bosch, Impulse, Panasonic, Shimano, Yamaha) 6 és 42 V között, valamint nagy területű fényképpel . Az IQ Premium technológia biztosítja az elektromos kerékpár előtti út legjobb megvilágítását 80 lux és nagy területű fénymező segítségével. Az integrált kapcsolóval a Busch & Müller IQ Cyo Premium 1752Q42 / 6N fényszóró szükség esetén véglegesen be- vagy kikapcsolható, külön a meghajtórendszer fénykimeneti állapotától. Ezt az e-bike fényszórót 6 és 42 volt közötti bemeneti feszültségre tervezték, amikor az eBike fedélzeti rendszeren keresztül táplálják. A B&M Cyo Premium 6-42V DC egyenáramú hátsó lámpa (6 Volt DC) csatlakoztatására kínál lehetőséget.
Szükséges energiafogyasztás:
A Busch & Müller Cyo Premium 1752Q42 / 6N-04 (1752Q42 / 6N0491) kb. 400mAh-t fogyaszt 6 V feszültség mellett. Ez 2,4 watt teljesítménynek felel meg. A Bosch rendszer 500mAh (Classic) és 1500mAh (2014 óta) legalább 6 voltos feszültséget biztosít, a motortípustól és a legújabb szoftver verziótól függően. A Yamaha PW rendszer maximum 500 mAh-t biztosít a világításhoz, ezért habozás nélkül kombinálható ezzel a B&M Cyo Premium fényszóróval is. Az összes modern Yamaha motor 500mAh-nál nagyobb teljesítményt nyújt.
Megjegyzés a Bosch, Shimano STePS és Yamaha elektromos kerékpárokhoz:
A B&M Cyo Premium ideális Bosch Classic, Active, Performance, Performance CX-Line elektromos kerékpárok és e-kerékpárok üzemeltetéséhez, Yamaha és Shimano középre szerelt motorokkal. Ezen túlmenően szinte az összes hajtás kompatibilis a maximális egyenfeszültségig (42 V). Az energia-visszanyeréssel / -visszanyeréssel ellátott agymotorok nem alkalmasak, mivel ezekkel a hajtástípusokkal legfeljebb 70 V feszültségcsúcsokra lehet számítani.
Megjegyzés a lehetséges alternatívákról:
A Bosch meghajtóegysége 2014-től az Active, Performance és Performance CX Line meghajtóval rendelkező Bosch e-bike-okon 2 különálló 6 voltos kimenettel rendelkezik (később a kereskedői szoftver segítségével 12 voltra alakítható), ezért nem feltétlenül szükséges egy 42 voltos fényszóró. Az itt kínált 6-42V fényszóró továbbra is problémamentesen használható.
A Busch & Müller IQ Cyo Premium 1752Q6 fényszóró tiszta 6 voltos alternatívaként használható.