Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Busch Müller Leval Kerékpár Első Lámpa Kanyarfény 2022

Ár:
36.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

FIGYELEM!!! A lámpatest, és a kormányra vagy villára rögzítő adapter, nem része jelen ajánlatnak!

A Busch + Müller LEVAL kanyarfény-asszisztens még nagyobb biztonságot és vezetési kényelmet biztosít e-bike- ján. A szabadalmaztatott adapter garantálja a tökéletesen megvilágított utat minden vezetési helyzetben. A LEVAL elektronikus fényszórókonzol hatékonyan kompenzálja a dőléseket és a kormánymozgásokat. Ennek eredményeként a fény széle mindig finoman mozog a horizont mentén.


A BUSCH + MÜLLER LEVAL KANYARLÁMPÁJÁNAK JELLEMZŐI
- adaptív fényszórók elektromos kerékpárokhoz
- könnyen rögzíthető a villakoronára vagy a kormányra
- nincs beállítás – az öntanuló elektronikának köszönhetően
- Automatikus kikapcsolás meghibásodás esetén
- Be / ki tolókapcsoló
- Csatlakozás a fénykábelhez 5-15V DC feszültséggel
- Számos fényszóróval kompatibilis


LEVAL – KANYARFÉNY E-BIKE-OKHOZ
E-bike első lámpájának fénykúpja finoman és nyugodtan vándorol az aszfalton. A hétszeres golyóscsapágyas LEVAL kanyarfény lehetővé teszi. Ez garantálja a legjobb kilátást sötétben és szürkületben. A LEVAL első lámpa adapterrel való vezetés kiemelten fontos, különösen gyengén megvilágított és íves szagú szakaszokon. Nemcsak jobban látja az útvonalat, hanem a többi közlekedő is jobban érzékeli. Ez teszi a Busch + Müller LEVAL kanyarfény-asszisztenst biztonsági előnyt minden tekintetben.


A BUSCH + MÜLLER LEVAL KANYARLÁMPA FELSZERELÉSE
A LEVAL csatlakoztatása és összeszerelése különösen egyszerű. A kanyarfény adapter egyszerűen átkapcsolható a fényszóró és az e-bike között. Az összeszerelés történhet akár a villakoronára, akár a kormányra. Nem számít, hogy álló vagy függő helyzetben rögzíti-e a kanyarfény-asszisztenst. Miután telepítette a Busch + Müller LEVAL-t, azonnal elkezdheti. Az öntanuló elektronika az első ívek után beállítja magát, és onnantól kezdve mindig tökéletesen beáll. Ha működés közben hiba lép fel, a LEVAL kanyarfény-asszisztens automatikusan kikapcsol. Ebben az esetben azonban az adapter továbbra is hagyományos lámpatartóként működik.


A LEVAL KANYARFÉNY KOMPATIBILITÁSA
A Busch + Müller adaptív fényszóróinak használatához 5-15 V-os lámpacsatlakozással rendelkező e-bike szükséges. Ehhez csatlakozik az elektronikus LEVAL lámpatartó. Ezután magán a tartón használhatja a különböző gyártók fényszóróit. A Busch + Müller e-bike fényszórók konzolja ideális . De a Supernova , a Litemove vagy a Lupine első lámpái is működnek a LEVAL-on. Az összeszereléshez távtartókra lehet szükség.
Fényesen megvilágított kanyarok a kényelmes és biztonságos vezetési élményért. A kanyarfény-asszisztens vagy a villafejre vagy a kormányra a tartó és a fényszóró közé van felszerelve, és szinte minden e-bike fényszóróhoz alkalmas. Annak érdekében, hogy észrevétlenül beépüljön a kerékpár kialakításába, a LEVAL állva vagy függesztve is felszerelhető.


- Ha az adapter működésképtelenné válik, az önvédelem érdekében kikapcsolja magát, és felveszi a szabványos tartó funkcióját.
- Kormánymozgások során a készülék a levágási vonalat elektronikusan vezérelve és vízszintesen mindig azonos magasságban tartja.
- A fénykép nem csak egyenletes marad, hanem a fényszórót ívbe fordítják, hogy optimális megvilágítást érjenek el pontosan ott, ahol jobb kilátásra van szükség.
- Univerzálisan rögzíthető (villa korona és kerékpár kormány).
- Nincs szükség beállításra: összeszerelés, bekapcsolás, indulás.
- Be/ki kapcsolás tolókapcsolóval.
- 6-15 V e-bike akkumulátorokhoz való csatlakoztatáshoz.

Youtube videók