Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

BOSCH KIOX UPGRADE KITT Elektromos Kerékpár Átépítő Kitt

Ár:
106.990 Ft
Szállítási díj: 1 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

FIGYELEM!!! Jelen termék szerelését, telepítését csak akkreditált Bosch kerékpár szakszerviz végezheti! A szerelést  a Bosch kerékpár szakszerviznek, aláírással, céges bélyegzéssel, és dátumozással kell igazolnia, az átépített pedelec kerékpár garanciafüzetében!

Kiox utólagos felszerelési készlet, antracit, a Kiox kijelzője színes prémium csomagolásban, tartozékkal együtt. Kijelzőtartó 1500 mm kábellel és a vezérlőegységgel.

Az eBike Connect alkalmazással együtt használva a Kiox számítógép intelligens eBike -élményt kínál - tökéletes az ambiciózus, sportos versenyzők számára, akik kapcsolatban akarnak maradni és jól tájékozódnak útközben.


Kis kijelző, amiben minden benne van

Kicsi, összeköttetésben álló és úttörő: A Kiox ambiciózus, sportos eBike -kerékpárosok számára biztosít hozzáférést a digitális világhoz az eBike Connect okostelefon -alkalmazáson keresztül, miközben lehetővé teszi számukra, hogy navigáljanak az úti céljukhoz. A robusztus színes kijelző biztosítja, hogy az eBike -esek mindig egy pillantással láthassák a menetadataikat, míg a külön vezérlőegység lehetővé teszi számukra, hogy az eBike -ot ellenőrzés alatt tartsák. A Kiox rögzítheti utazásait, és minden lényeges adatot elküldhet az okostelefon Bluetooth -kapcsolatán keresztül az eBike Connect online portálra. Ha Bluetooth -on keresztül pulzusmérővel van összekötve, ez lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy a legtöbbet hozzák ki edzésükből. Ez teszi a Kiox -ot tökéletes társsá - sportos túrákhoz és Connected Biking kalandokhoz.


Navigáció
Mindig a helyes úton: Az új Kiox navigációs funkció támogatja az eBike -os kerékpárosokat, amikor felfedezik az ismeretlen területeket. A navigáció elindul az okostelefon használatával. A számítógép Bluetooth -on keresztül csatlakozik, és a tervezett utazást a kijelzőn a vonalvezetőnek az útvonalat mutatja.

 
Pontos tájékozódás
Amikor az utazás önmagában is cél: A számítógép új navigációs funkciója tökéletesen illeszkedik a sportos eBike -kerékpárosok igényeihez. A kijelző nézete a mozgás irányába forog menet közben, és a Kiox a célállomás távolságát is mutatja. Ez nagyon megkönnyíti a pályák közötti navigációt.


Egyszerű útvonaltervezés
Saját utak tervezése egyszerű: az eBike -kerékpárosok könnyen megtervezhetik útvonalaikat az eBike Connect alkalmazás vagy az online portál segítségével, és az alkalmazáson keresztül elküldhetik őket a Kioxnak. Ha a Strava, a Komoot vagy az Outdooractive kapcsolatba lépnek, sokkal több útvonalat fedezhetnek fel a közelben.


Egyedi kijelző
A személyes kerékpározás élményéért: A képernyők és a kerékpározási adatok könnyen konfigurálhatók a Kioxon, és így a saját preferenciáikhoz igazíthatók. Ez lehetővé teszi az eBike -kerékpárosok számára, hogy pusztán azokra a dolgokra összpontosítsanak, amelyeket élveznek: az eBiking -re.


Felvételi tevékenységek

Link a Bosch csatlakoztatott eBike világához: A Kiox rögzíti az összes releváns kerékpározási adatot, és Bluetooth -on továbbítja az eBike Connect alkalmazásba. Minden tevékenység értékelhető az utazás után az alkalmazásban vagy az online portálon.


Automatikus szinkronizálás

Minden információ kéznél van: Az adatokat a Bluetooth automatikusan szinkronizálja a Kiox és az alkalmazás között. Még a szoftverfrissítések is kényelmesen és vezeték nélkül tölthetők be a számítógépre.


Fitness adatok meghatározása
Napi edzésekhez: A számítógép valós időben biztosítja az összes fontos edzési adatot, és megmutatja a versenyző ütemét, az elégetett kalóriákat és a személyes teljesítményt. Ez megkönnyíti a fitneszcélok kitűzését és elérését.


Az edzés optimalizálása
Nagyobb eBiking hatékonyság: A Kiox Bluetooth technológia segítségével csatlakoztatható pulzusmérőhöz. Ez lehetővé teszi az eBike -kerékpárosok számára, hogy bármikor ellenőrizzék az aktuális pulzusszám -tartományukat, és így a legtöbbet hozzák ki edzésükből.


A motiváció növelése
A fitnesz fejlesztése a Kiox segítségével: A számítógép értesíti az eBike -es kerékpárosokat, hogy átlagon felül vagy alatt haladnak -e. Ez motiválni fogja őket, hogy még jobban erőltessék magukat. Utazás után az összes rögzített fitneszadat megosztható Strava -val is, így tökéletes áttekintést adva az edzésről.


Nagyszerű megjelenésű design
Kompakt, de nagy kialakítású: A kompakt és praktikus kijelző zökkenőmentes kormányt és minimalista eBike -megjelenést biztosít. A képernyő erőteljes színekkel és világosan elrendezett felhasználói felülettel rendelkezik, a lehető legjobb olvashatóság érdekében optimalizálva.


Praktikus mágneses tartó
Tökéletes sportos kerékpározáshoz: Gyorsan tárolható, mégis biztonságosan rögzíthető - a mágneses rögzítésnek köszönhetően a számítógép könnyen eltávolítható és rögzíthető. Sok kültéri eszközhöz hasonlóan a Kiox alsó oldalán is van egy kis csavarlyuk, amely a kijelző állandó rögzítésére használható.


Sérülésálló üveg
A karcálló Gorillaz üveg kijelző robusztus társ, az ösvényen vagy a városban.

 
Távoli kompakt
Minden ellenőrzés alatt tartása: A külön vezérlőegység gombjai lehetővé teszik a számítógép kényelmes használatát a hüvelykujjával. A gombok mögött található, tapintható nyomásérzékelők egyértelmű visszajelzést adnak a kerékpárosnak.
 

A kitt tartalma:

- Kiox kijelző

- Kiox kijelző tartó

- mágneses dokkoló alaplemez

- alaplemez rögzítő csavarkészlet

- remote (távvezérlő) egység

- vezérlő egység kábele

Kompatibilitás:

Active Line ( 2.-3.gen.)
Active Line Plus ( 3.gen.)
Performance Line ( 2.-3.gen.)
Performance Line CX ( 2.-4.gen.)
Performance Line Speed ( 2.-4.gen.)
Cargo Line / Cargo Line Speed ( 4.gen.)