Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

BOSCH SmartphoneHub Átépítő Kitt Bosch eBike Rendszerekhez

Ár:
88.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

FIGYELEM!!! Jelen termék szerelését, telepítését csak akkreditált Bosch kerékpár szakszerviz végezheti! A szerelést  a Bosch kerékpár szakszerviznek, aláírással, céges bélyegzéssel, és dátumozással kell igazolnia, az átépített pedelec kerékpár garanciafüzetében!

SmartphoneHub utólagos felszerelési készlet (CUI100)


Kitt tartalma:
- SmartphoneHub,
- univerzális rögzítés,
- kompakt vezérlőegység kábel 350 mm,
- meghajtóegység kábel  1500 mm,
- Micro-USB töltőkábel-villámkábel,
 - Micro-USB töltőkábel-Micro-USB,
- Micro-USB töltőkábel-USB-C®,
- szerelőkészlet ,
- 3x 4 gumi távtartó (25,4 mm, 31,8 mm, 35,0 mm),
- Kezelési és szerelési útmutató

Intelligencia a kormányon
Mindig kapcsolatban van a digitális világgal, akár útközben is: Az okostelefonnak és a COBI -nak köszönhetően. A Bike alkalmazásnak köszönhetően a SmartphoneHub számos hasznos funkciót kínál - a navigációtól, a zenevezérléstől, a fitneszkövetéstől és a hívások kezdeményezésétől a más szolgáltatásokhoz való kapcsolódásig. és alkalmazások, például a Strava vagy a komoot. Az integrált kijelző, amely okostelefon nélkül is a legfontosabb utazási adatokat szolgáltatja, teljes rugalmasságot biztosít. A SmartphoneHub tökéletes kapcsolattartást biztosít, még vészhelyzetben is: A COBI.Bike alkalmazás és az új Help Connect prémium funkció riasztó, digitális kísérőt kínál az Ön oldalán, amelyre bízva gyors segítséget nyújthat, ha észleli, hogy balesetet szenvedni. Ez lényegesen nyugodtabbá teszi a lovaglást és egy kicsit okosabbá teszi.
Kapcsolódás
Jól összekapcsolt: Az okostelefonját a COBI.Bike alkalmazással használva a SmartphoneHub egy teljesen csatlakoztatott vezérlőközponttá válik, amely navigál, rögzíti a tevékenységeket, és összekapcsolható más szolgáltatásokkal és alkalmazásokkal.
Kifinomult megoldás
Okos kombináció: A SmartphoneHub, a COBI.Bike alkalmazás és az okostelefon integrációja teljes mértékben csatlakoztatott vezetési élményt nyújt. Ezenkívül maximális rugalmasságot biztosít, mivel az eBike -ot használhatja okostelefon csatlakoztatásával vagy anélkül.
Beépített kijelző
Nincs szükség okostelefonra a kormányra: A SmartphoneHubba integrált 1,5 hüvelykes LCD kijelző megjeleníti a legfontosabb vezetési adatokat, és lehetővé teszi az eBike rendszer aktiválását.
Navigáció
Hasznos útmutató: A COBI.Bike alkalmazás végigvezeti Önt az úticélon - az opcionális 2D vagy 3D térkép nézettel. A navigációs utasításokat hangkimenet is kiadja az okostelefon segítségével.
Élő időjárás
Élvezze a gondtalan utazást a városban: A COBI-nak köszönhetően naprakész időjárás-előrejelzések. A kerékpáros alkalmazás folyamatosan tájékoztatja Önt.
Edző partner
Célok kitűzése és nyomon követése: A COBI.Bike alkalmazás átalakítja okostelefonját digitális trénerré azáltal, hogy hozzáférést biztosít olyan egészségügyi és fitneszszolgáltatásokhoz, mint az Apple Health, a Google Fit és a Strava.
Fitness adatok
Telepítse okostelefonját: A COBI.Bike alkalmazás áttekintést nyújt a legfontosabb edzési adatokról, mint például az energia, a fordulatszám és a kalóriafogyasztás. A pulzusmérőt Bluetooth -on keresztül is csatlakoztathatja.
Szórakozás
Hallgassa kedvenc zenéit vagy krimi -thrillereit: A COBI.Bike alkalmazás hozzáférést biztosít a zene- és hangoskönyv -streaming szolgáltatásokhoz.
Működőképesség
Egyszerű kezelés: A külön vezérlőegységgel kényelmesen kezelheti az összes funkciót a kormányról. A hangkimeneti funkciónak köszönhetően már nem kell a kijelzőre nézni, akár navigál, akár a funkciók között vált.
Olvashatóság
Világosan szervezett: Az információ mindig könnyen olvasható, akár okostelefonon, akár SmartphoneHub kijelzőn.
Töltési funkció
Töltse fel okostelefonjának akkumulátorát útközben: Az okostelefon USB -n keresztül csatlakoztatható a SmartphoneHubhoz, vagy kényelmesen táplálható az eBike akkumulátorról az opcionális iPhone -tartó segítségével.
Vezeték nélküli frissítés
Mindig naprakész: a SmartphoneHub szoftverfrissítései egyszerűen telepíthetők a vezeték nélküli technológia segítségével a COBI.Bike alkalmazás segítségével.
A SmartphoneHub a COBI.Bike alkalmazást használja, hogy Bluetooth -on keresztül csatlakozzon az okostelefonhoz. Az alkalmazás modern, teljesen integrált vezérlőközpontot biztosít az eBike motoros számára - valós idejű fitneszadatokkal, menettervezési és rögzítési lehetőségekkel, valamint hangkimenettel. Ez összeköti a lovast a digitális világgal.