Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

LAZER COYOTE MIPS Enduro MTB Kerékpár Sisak 2021 - Több Színben

Ár:
39.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron

A vadonba.

A Lazer Coyote sisak egy tiszta és praktikus mountainbike sisak, amely minden szempontból teljesít: A stílus, a teljesítmény, a szellőzés, a kényelem és a biztonság egyaránt remek megjelenésű csomagban található. A TS + fit rendszer kényelmes és megbízható beállítási rendszert biztosít a kényelem érdekében, míg a fenékhéj felépítése tiszta felületet és tartósságot biztosít. A hátsó héjszerkezetet úgy tervezték, hogy megtartsa a szemüveg hevederét, és kiválóan működik a nyitott elülső résznél, amely lehetővé teszi a szemüveg vagy a normál szemüveg használatát. Az integrált napellenző védelmet nyújt az alacsonyan lógó ágak és egyéb dolgok ellen, amelyeket a túrákon tapasztal.

Lazer Advanced Turnfit® System

Az ATS segítségével könnyedén beállíthatja sisakjának illeszkedését a sisak hátulján található forgókapcsolóval. Az ATS megakadályozza a hotspotokat vagy a nyomáspontokat azáltal, hogy beállítja a fej teljes kerületét. Ezt a rendszert az aerodinamikai teljesítményt előtérbe helyező országúti sisakokon, valamint az MTB és az E-bike sisakokon használják a biztonságosabb illeszkedés érdekében.

Állítható fejkosár

Az állítható fejkosár lehetővé teszi a rögzítő rendszer hátsó részének felfelé vagy lefelé történő beállítását, megváltoztatva a sisak függőleges méretét, a lovas kényelmének megfelelő preferenciáktól függően.

Fokozott védelem

A Lazer MTB sisakok lehúzott profilja további fedést és védelmet nyújt a feje oldalán és hátulján.

Jól szellőző

A szellőzőnyílások és a belső csatornák a levegőt a sisakba és a fejedbe húzzák. A megnövekedett légáramlás hűvös és kényelmesen tartja a fejét magas hőmérsékleten történő hosszú utak során.

Alsó héj

A polikarbonát fenékhéj befejezése remekül mutat, és segít megvédeni a sisak habját a kozmetikai károsodásoktól.

Kompatibilis a Lazer hátsó lámpával

A LED-es hátsó lámpa felszerelése a versenyző profiljának legmagasabb pontjára nagyban javítja a hátsó láthatóságot gyenge fényviszonyok mellett. Ez a sisakmodell kompatibilis egy hátsó LED-es tartozékkal.

- MIPS belül

- Turnfit Plus® system

- 320g (Size Small CE)

- 21 ventillációs nyílás

- TS + LED kompatibilis

Mi az a MIPS sisaktechnika?

Az elmúlt években a MIPS technológiát számos kerékpáros, sí- és snowboard sisakban találták, és ez a legjobban elismert sárga kör, amelynek oldalán „MIPS” van írva, de mi az a MIPS? A MIPS a többirányú ütközésvédő rendszert jelenti, és fő feladata az, hogy csökkentse a forgási erőket, amelyeket bizonyos fejbe ütközések okoznak. Agysebészek és tudósok fejlesztették ki, és bebizonyították, hogy hatékonyan működik az agyra gyakorolt ​​hatás csökkentése érdekében, a fej felé fordított szögek miatt.

Hogyan működik a MIPS?

A MIPS-sel tervezett sisak belsejében csúszósíkrendszert vagy extra bélést talál, amely gyakran élénk sárga, mint például a MIPS logó. Ez a csúszósíkrendszer a párnázat alatt helyezkedik el, és úgy tervezték, hogy legfeljebb néhány milliméter távolságra lépjen egymástól.Szöges ütés esetén a sisak elcsúszik, de a MIPS csúszósíkrendszer egymástól függetlenül forog, utánozva az agy és a koponya között úszó agyi gerinc folyadék mozgását. Ez a független forgás csökkenti a fejbe vagy a fejből átjuttatott energia mennyiségét, minimalizálva az esetleges sérülést vagy a sérülés súlyosságát ütés közben.

A MIPS sisak miben különbözik a hagyományos sisakoktól?

Az egyetlen különbség a MIPS-szel ellátott sisak és a szokásos sisak között az, hogy a MIPS-sisak sárga béléssel rendelkezik a párnázott védelem alatt. A legtöbb modell külső sárga MIPS logóval is rendelkezik, de emellett Ön a sisakban pontosan ugyanazt fogja érezni, amikor először felteszi. Ha van MIPS sisakja és egy normál sisakja, kipróbálhatja mindegyiket, és egyszerűen mozgathatja a sisakot a feje tetején. Előfordulhat, hogy a MIPS sisak héja kissé elcsúszik a MIPS bélés tetején, míg a szokásos sisak, ha elég körül mozgatják, egyszerűen csak a fejével mozog, vagy sem. Ez a mozgás önmagában példát adhat arra, hogy mi történik egy sisakkal vagy a fejeddel, amikor ferde ütést tapasztal. 

Kinek kell MIPS sisak?

Noha a MIPS-t eredetileg nagy sebességgel tervezték, figyelembe véve a súlyos ütéseket, bárki viselhet MIPS-sisakot. Azok számára, akik magas szinten versenyeznek, ahol nagyobb a sebesség és a következmények sokkal súlyosbbak, bölcs döntés lehet a MIPS-sel felszerelt sisak választása. Ha hétköznapi kerékpáros vagy, aki minden második hétvégén kijön egy kényelmes utazáshoz a környéken vagy a legközelebbi parkban, vannak MIPS-mel felszerelt sisakok, amelyek megfelelnek a kerékpározás stílusának is. Akár hegyi kerékpáros sisakot, akár közúti kerékpáros sisakot vásárol , megtalálja a MIPS-fel felszerelt modellt. Érthető, hogy egy MIPS sisak valamivel többet fog fizetni, mint egy szokásos sisak, de az agy biztonságának megőrzésébe fektetsz be. Mint korábban említettük, a MIPS megtalálható a sí- és snowboard sisakokban is, így egész évben megóvhatja fejét a kedves sportok során.

Kapható választék:
Méret::
Szín::