Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

LAZER REVOLUTION-E NTA MIPS Elektromos Enduró MTB sisak 2020 - Több Színben

Ár:
68.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron

OFFROAD E-BIKE VÉDELEM!


A Revolution-E NTA MIPS sisakot terepen kell szállítani. A sisakot úgy tervezték, hogy maximális lefedettséget biztosítson, miközben könnyű és hűtési hatékonyságával nem bírja le. Ez a verzió még az NTA szabványokat is meghaladja, és maximális védelmet nyújt Önnek, ha kiveszi e-MTB-jét utazásra. Egy állítható védőablakkal, amely lehetővé teszi a védőszemüveg könnyű parkolását a sisakon, és a Lazer ATS rögzítőrendszert a biztonságos és kényelmes illeszkedéshez. Jellemzője az SMS (biztonsági rögzítő rendszer) a kamerákhoz és a kiegészítőkhöz. Ezt a rendszert teljesen felszerelt kamerával tesztelték ütközésekkel, és az összes tesztnek megfelel. A sisak lezárása érdekében a sisak egyedi megjelenésű, amely mindenképpen felhívja a figyelmet az ösvényekre. A MIPS rendszer alapfelszereltségként szolgál, és további biztonsági szempontot ad a Revolution-e NTA sisakhoz. A sisakba alacsony súrlódású réteget vezetnek be, hogy ütközés esetén elnyelje a forgási erőket. Ez nem távolít el semmit a sisak eredeti védelmi képességeitől, csak növeli őket, még biztonságosabbá téve őket. Vigye a sisakot ahová tartozik, a vadba!


RÉSZLETEK:
Fit System | ATS Advanced Turnfit rendszer
Építés | Öntőformában
Szellőzés | 23 szellőzőnyílás
Súly | 340 g (S)
Tanúsítványok | CE - CPSC - AS és NTA
Méretek | S / M / L

JELLEMZŐK:
- MIPS belül
- NTA jóváhagyva (csak NL)
- Mély lefedettség
- Állítható védőablak
- SMS biztonsági szerelőrendszer
- ATS Fit System
- Goggle parkolás
- Extrém szellőzés

Mi az a MIPS sisaktechnika?


Az elmúlt években a MIPS technológiát számos kerékpáros, sí- és snowboard sisakban találták, és ez a legjobban elismert sárga kör, amelynek oldalán „MIPS” van írva, de mi az a MIPS? A MIPS a többirányú ütközésvédő rendszert jelenti, és fő feladata az, hogy csökkentse a forgási erőket, amelyeket bizonyos fejbe ütközések okoznak. Agysebészek és tudósok fejlesztették ki, és bebizonyították, hogy hatékonyan működik az agyra gyakorolt ​​hatás csökkentése érdekében, a fej felé fordított szögek miatt.


Hogyan működik a MIPS?


A MIPS-sel tervezett sisak belsejében csúszósíkrendszert vagy extra bélést talál, amely gyakran élénk sárga, mint például a MIPS logó. Ez a csúszósíkrendszer a párnázat alatt helyezkedik el, és úgy tervezték, hogy legfeljebb néhány milliméter távolságra lépjen egymástól.Szöges ütés esetén a sisak elcsúszik, de a MIPS csúszósíkrendszer egymástól függetlenül forog, utánozva az agy és a koponya között úszó agyi gerinc folyadék mozgását. Ez a független forgás csökkenti a fejbe vagy a fejből átjuttatott energia mennyiségét, minimalizálva az esetleges sérülést vagy a sérülés súlyosságát ütés közben.


A MIPS sisak miben különbözik a hagyományos sisakoktól?


Az egyetlen különbség a MIPS-szel ellátott sisak és a szokásos sisak között az, hogy a MIPS-sisak sárga béléssel rendelkezik a párnázott védelem alatt. A legtöbb modell külső sárga MIPS logóval is rendelkezik, de emellett Ön a sisakban pontosan ugyanazt fogja érezni, amikor először felteszi. Ha van MIPS sisakja és egy normál sisakja, kipróbálhatja mindegyiket, és egyszerűen mozgathatja a sisakot a feje tetején. Előfordulhat, hogy a MIPS sisak héja kissé elcsúszik a MIPS bélés tetején, míg a szokásos sisak, ha elég körül mozgatják, egyszerűen csak a fejével mozog, vagy sem. Ez a mozgás önmagában példát adhat arra, hogy mi történik egy sisakkal vagy a fejeddel, amikor ferde ütést tapasztal. 


Kinek kell MIPS sisak?


Noha a MIPS-t eredetileg nagy sebességgel tervezték, figyelembe véve a súlyos ütéseket, bárki viselhet MIPS-sisakot. Azok számára, akik magas szinten versenyeznek, ahol nagyobb a sebesség és a következmények sokkal súlyosbbak, bölcs döntés lehet a MIPS-sel felszerelt sisak választása. Ha hétköznapi kerékpáros vagy, aki minden második hétvégén kijön egy kényelmes utazáshoz a környéken vagy a legközelebbi parkban, vannak MIPS-mel felszerelt sisakok, amelyek megfelelnek a kerékpározás stílusának is. Akár hegyi kerékpáros sisakot, akár közúti kerékpáros sisakot vásárol , megtalálja a MIPS-fel felszerelt modellt. Érthető, hogy egy MIPS sisak valamivel többet fog fizetni, mint egy szokásos sisak, de az agy biztonságának megőrzésébe fektetsz be. Mint korábban említettük, a MIPS megtalálható a sí- és snowboard sisakokban is, így egész évben megóvhatja fejét a kedves sportok során.

Kapható választék:
Szín::
Méret::