Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

LAZER URBANIZE NTA MIPS Elektromos Kerékpár sisak 2020

Ár:
51.590 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron

A Lazer Urbanize tökéletes E-Bike sisak, amely nagyszerűen használható a városi ingázáshoz is! A mágneses panoráma lencse a helyére pattan, így szemvédelmet nyújt a szél és a törmelék ellen. A mágneses csat és a prémium bőr hevederek biztosítják a gyors illesztést és a kényelmes érzést. Az egyszerűen beállítható Advanced Turnfit rendszer kényelmes és kényelmes méretszabályozást eredményez a hátsó szerelt tárcsa gyors forgatásával. A beépített újratölthető hátsó LED-es lámpa fokozza a láthatóságot gyenge fényviszonyok között. Az Urbanize NTA-t nagyobb ütközési sebességgel tesztelték, és az E-Bikes Holland NTA szabványa szerint tanúsítva. Ezenkívül az alacsony súrlódású MIPS réteg integrációja növeli a védelmet a forgáshatásokkal szemben. 


RÉSZLETEK:
Fit System | Advanced Turnfit® rendszer
Építés | Öntőformában
Szellőzés | 6 szellőzőnyílás
Súly | 440 g (S)
Tanúsítványok | CE - CPSC - AS és NTA
Méretek | S / M / L


JELLEMZŐK:
- NTA8776 szabványnak megfelelő
- Mágneses panoramica lencse
- Téli készlet
- Biztonságos lencse dokkolás
- Zárja a lyukat
- Mágneses csat és bőrpánt 
- Tölthető hátsó LED lámpa
- Speciális Turnfit rendszer
- MIPS réteg

Mi az a MIPS sisaktechnika?


Az elmúlt években a MIPS technológiát számos kerékpáros, sí- és snowboard sisakban találták, és ez a legjobban elismert sárga kör, amelynek oldalán „MIPS” van írva, de mi az a MIPS? A MIPS a többirányú ütközésvédő rendszert jelenti, és fő feladata az, hogy csökkentse a forgási erőket, amelyeket bizonyos fejbe ütközések okoznak. Agysebészek és tudósok fejlesztették ki, és bebizonyították, hogy hatékonyan működik az agyra gyakorolt ​​hatás csökkentése érdekében, a fej felé fordított szögek miatt.


Hogyan működik a MIPS?


A MIPS-sel tervezett sisak belsejében csúszósíkrendszert vagy extra bélést talál, amely gyakran élénk sárga, mint például a MIPS logó. Ez a csúszósíkrendszer a párnázat alatt helyezkedik el, és úgy tervezték, hogy legfeljebb néhány milliméter távolságra lépjen egymástól.Szöges ütés esetén a sisak elcsúszik, de a MIPS csúszósíkrendszer egymástól függetlenül forog, utánozva az agy és a koponya között úszó agyi gerinc folyadék mozgását. Ez a független forgás csökkenti a fejbe vagy a fejből átjuttatott energia mennyiségét, minimalizálva az esetleges sérülést vagy a sérülés súlyosságát ütés közben.


A MIPS sisak miben különbözik a hagyományos sisakoktól?


Az egyetlen különbség a MIPS-szel ellátott sisak és a szokásos sisak között az, hogy a MIPS-sisak sárga béléssel rendelkezik a párnázott védelem alatt. A legtöbb modell külső sárga MIPS logóval is rendelkezik, de emellett Ön a sisakban pontosan ugyanazt fogja érezni, amikor először felteszi. Ha van MIPS sisakja és egy normál sisakja, kipróbálhatja mindegyiket, és egyszerűen mozgathatja a sisakot a feje tetején. Előfordulhat, hogy a MIPS sisak héja kissé elcsúszik a MIPS bélés tetején, míg a szokásos sisak, ha elég körül mozgatják, egyszerűen csak a fejével mozog, vagy sem. Ez a mozgás önmagában példát adhat arra, hogy mi történik egy sisakkal vagy a fejeddel, amikor ferde ütést tapasztal. 


Kinek kell MIPS sisak?


Noha a MIPS-t eredetileg nagy sebességgel tervezték, figyelembe véve a súlyos ütéseket, bárki viselhet MIPS-sisakot. Azok számára, akik magas szinten versenyeznek, ahol nagyobb a sebesség és a következmények sokkal súlyosbbak, bölcs döntés lehet a MIPS-sel felszerelt sisak választása. Ha hétköznapi kerékpáros vagy, aki minden második hétvégén kijön egy kényelmes utazáshoz a környéken vagy a legközelebbi parkban, vannak MIPS-mel felszerelt sisakok, amelyek megfelelnek a kerékpározás stílusának is. Akár hegyi kerékpáros sisakot, akár közúti kerékpáros sisakot vásárol , megtalálja a MIPS-fel felszerelt modellt. Érthető, hogy egy MIPS sisak valamivel többet fog fizetni, mint egy szokásos sisak, de az agy biztonságának megőrzésébe fektetsz be. Mint korábban említettük, a MIPS megtalálható a sí- és snowboard sisakokban is, így egész évben megóvhatja fejét a kedves sportok során.

Kapható választék:
Méret::
Szín::